woensdag 16 januari 2013

Tintel


Moois gevonden bij de kringloop! Ik kom er bijna nooit meer aan toe om daar binnen te lopen, maar moest er nu in de buurt zijn, dus snel even - 5 minuten voor sluitingstijd - naar binnen gewipt en daar liep ik tegen dit prachtige koffiemolentje aan. Tijdens het draaien een geluid waar ik helemaal blij van word. Mijn elektrische koffiemolen is ook erg fijn en gemakkelijk, maar daar beleef ik geen lekker buikgevoel bij. Hooguit 2 kinderen die zich helemaal wezenloos schrikken vanwege het harde schelle geluid dat dat ding produceert. En mijn lieve man mag er een nieuw knopje op fabriceren :) Of heeft iemand een goed idee?

4 opmerkingen:

 1. Leuk! Je kan bij Xenos dacht ik, van die leuke porceleinen knopjes kopen, die schroef je er zo in. Zou daar leuk op staan denk ik. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ow, zit jij ook al om ideeen verlegen? Eh...ik heb nog een knopje van groen porselein liggen hier. Maar....ga jij dan vanaf nu koffie drinken?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ByBarbera, ik hou me aanbevolen voor het groen porseleinen knopje! Scheelt weer ruimte in jullie nieuwe huis :) Josine, dank je wel voor de tip!

  En nee, ik ga geen koffie drinken vanaf nu, maar ik dacht aan veel koffiedrinkend bezoek (dat wellicht na verloop van tijd zelf z'n boontjes mag malen). Maar ik hou wel heel veel van toetjes met koffie, dus ik moet maar veel gaan bakken en koken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hier ook een koffiemolenbezitster (die liever theedrinkt, maar manlief leeft op koffie). Onze driejarige keukenprins wil zo af en toe wel even voor ons malen. We krijgen 'm alleen nog niet zover dat 'ie de goede (productieve) kant op maalt (want dat is nog iets te zwaar). Nog bedankt voor de schattige sterretjes trouwens! Ze liggen hier nou al een ruime week op de kast en ik vergat het steeds om je een berichtje te sturen (schaam...).

  BeantwoordenVerwijderen