vrijdag 14 december 2012

Waar is de kerstboomversiering gebleven???

Hoera! Kerst is in ons huis ingetreden. Onze dochter kwam afgelopen week met een zelfgemaakte kerstbal thuis van de crèche. Supertrots was ze er op, alleen was er nog geen kerstboom om hem in te hangen. Dus die lieve man van mij kwam  met 2 volle fietstassen, een zoon achterop en een kerstboom ergens balancerend onder zijn arm terug van het boodschappen doen. Ze hadden helemaal zin om die kerstboom op te tuigen...maar waar we vorig jaar de versiering op hebben geruimd...geen idee! Ergens op zolder. Maar ergens op zolder, dat zegt niet zo heel veel. Het beperkt het zoekgebied enigszins, maar laat de zolder nu net de meest rommelige plek in dit huis zijn. En spullen hebben er nog geen vaste plek, omdat er ook nog het een en ander geklust moet worden.
Nu hielp mijn dochter me eergisteren met het ophangen van de was door de sokken die ze tegenkwam op te hangen in de boom. Ik had meteen een bestemming gevonden voor een groot deel van de eenzame sokken in dit huishouden. En...en...en...zie alle foto's hieronder. Het is een mooie - heel erg authentieke - boom geworden!

 De kerstbal waar het allemaal mee begon:


Onverwachte verrassingen van mijn dochter:
Een eenzame sok, die zich nu vast niet meer zo eenzaam voelt: Samengemaakte knutsels:
En ik heb een leuk haakboek gekregen van Sint (beyond the square), dus zit me nu een ongeluk te haken om de boom te vullen :)


En het patroon voor deze leuke sterretjes kwam ik hier tegen. Ik had daar nog een leuke give-away mee bedacht, maar dan moet ik eerst nog aan de haak:
1 opmerking: