donderdag 21 februari 2013

Op een blauwe paddestoel...& give away!

Het begon allemaal hiermee


Hoewel dat niet helemaal waar is. Het begon met het vinden van leuke bandjes, waaronder een bandje met uiltjes. Kaatje wilde daar enige tijd geleden wel een trui van, maar het project bleef maar op zich wachten. De stof was al in huis; ik had een oranje lap en een groene lap gekocht en deze dame koos een groene trui. Voor Monneke had ik in de tussentijd van de oranje lap een trui gemaakt met een gezellig schildpadje erop genaaid. Dus tegen de tijd dat ik wilde beginnen aan de trui voor Kaatje, wilde ze geen trui meer met een uil. Ook niet nadat ik haar dit schattige uiltje had laten zien. 'Ik wil OOK een schildpad. Ik WIL geen groene trui. Ik wil OOK een oranje trui.' We hebben uiteindelijk samen de bandjes nog eens bekeken en zo zijn we er uiteindelijk wel uit gekomen. In de knopenwinkel kwam ze nog wat knopen tegen die ze graag voor op haar trui wilde.

Het is een gezellige trui geworden:


'Het kabouterbandje, die moet daar. Dat is de grond, daar mag de kabouter op staan.' Ze had in de winkel apenknopen uitgekozen en een klokje. 'Die moeten daar. Zo, zo, zo en zo.' Ik zei per ongeluk dat het net een ketting was. 'Ik WIL geen tekking'. Het was oké toen ik zei dat het geen ketting was.


Onze dame is gelukkig met haar zelfbedachte trui. En dat leuke gehaakte uiltje dat zo achteloos de kamer door werd geslingerd...ik maak er een give away van. Er is vast iemand die er gelukkiger van wordt dan mijn dochter. Laat me weten wat je met het uiltje zou willen doen en dan komt het misschien wel jouw kant opgevlogen! Donderdag 7 maart laat ik weten wie de nieuwe eigenaar is.

3 opmerkingen:

 1. oi oi, meisje met eigen mening!! :D Heerlijk he.. Hier hoef ik ook echt niks voor zoonlief te kopen als hij het niet heeft gezien.

  Leuke give-away! Heb wel een beetje een zwak voor uiltjes.
  Nu hebben naai-haak en stofwerkzaamheden en ik niet zo'n hele nauwe band (noem het flinke ruzie) dus er is nogal een verschil met wat ik ermee wíl doen en wat ik ermee kán doen ;)

  wat het dus waarschijnlijk zou worden: ophangen aan een mooi draadje, vastplakken met masking tape en bewonderen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O wat leuk! Ik heb hier ook zo'n eigenwijsje die graag zn eigen draai aan dingen geeft (dingen die ik dan heb verzonnen en die hij toch net iets anders wil). Maar ik hou wel van uiltjes! Ik heb trouwens ook een give-away, zin om mee te doen? www.miafaa-met-keintjes.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind 'm leuk! Ik zie 'm vooral als leuke onderzetter of pannenlap!
  Ik ding niet mee, want ik weet dat ik al een ander maaksel van jou krijg.
  Vrees niet, het huis is nog lang niet af...dus je hebt nog ff. ;)

  BeantwoordenVerwijderen