donderdag 8 november 2012

Project lace

Hummm...ja....weer een nieuw project. Hij bestaat alleen nog in mijn hoofd, hoewel de wol inmiddels wel in huis is. Mooi he!


Ik heb hem ook wel een beetje gekozen om de naam (gebrande amandelen), het klonk zo lekker. Maar de kleuren zijn ook wel erg mooi vond ik. Ik heb de wol (Schoppel) besteld bij Wolhalla. En drie bollen, want ik ga dat ajourbreien (want zo heette dat vroeger, ik weet niet hoe het nu heet. Ik bedoel, het heet 'lace' of 'kantbreien' en die laatste is nog wel een woord, maar hoe vervoeg je 'lace'? 'Ik ga lekker lacen'?) natuurlijk verschrikkelijk leuk vinden en me een slag in de rondte ajouren/lacen/kantbreien. Maar misschien ook niet en zit ik eeuwig met 2 (want 1 project ajouren/lacen/kantbreien moet ik in ieder geval doen, al is het maar om er achter te komen of ik dit leuk vind) prachtige bollen wol opgescheept. En die bollen die blijven wachten, want ik kan ze ook niet zomaar wegdoen, want ik heb ze ook gekocht. Dan had ik ze maar niet moeten kopen! Goed...zo gaat dat in mijn hoofd. Maar eerst...project Man en project BuuV afkrijgen waar ik jullie niet van op de hoogte kan houden want dan zien ze het. En dat is niet de bedoeling. Voorlopig nog niet in ieder geval. O, en de broek voor de pop van mijn zoon. En de deken voor de pop en een trui van wilde zijde voor mezelf en volgens mij lag er nog wel iets op stapel. Oja, een vest dat ik al 3 jaar aan het afmaken ben. En nog wat naaiwerk...

2 opmerkingen:

  1. Ik denk dat jij een sabbatical moet nemen van werk, huis en opvoeden, zodat je fulltime aan de projecten kan. En dan schuif ik graag aan met mijn te veel aan projecten.
    Kun je trouwens niet een hint geven betreft je BuuV project???

    BeantwoordenVerwijderen
  2. He ja, gezellig, nemen we samen een sabbatical! Maar wel na het BuuVproject :-P

    BeantwoordenVerwijderen